Promosi Interest Rendah 4.9% Hingga Dec 2018 (Monthly Rendah)..Jom APPLY SEKARANG!!!

Cara Apply ASB LOAN Mudah


 3 Langkah Mudah Apply ASB Loan 


Isi borang asb loan
Isi borang asb loan
Saya boleh uruskan untuk anda...tapi isi borang kene MANUAL juga :) 


Loan Islamik ye...terbaikkk..Jom Buat ASB Loan dengan Saya...Saya Coaching Anda!!!

* Jika anda tak clear PTPTN TAK BOLEH MOHON (bulanan sangkut (3 bulan berturut turut) atau tak bayar/buat tak tahu ptptn). Anda perlu pergi ke Pejabat PTPTN dan dapatkan surat penjadualan semula pembayaran, baru boleh proceed apply asb loan. 

1- Anda contact saya (Whatsapp saya = www.wasap.my/60134555888/AsbLoanTerbaik) jika berminat untuk buat loan ASB (Ketika ini saya hanya uruskan asb loan RM100K ke atas SAHAJA).
2- Kita bincang strategi terbaik, matching dengan objektif pelaburan anda.
3- Anda lengkapkan borang dan saya akan proseskan. Mudah kan?
* Mudah berurusan dengan saya, dah ramai saya uruskan...tak ada masalah (Termasuk Sabah dan Sarawak). Tak perlu pergi bank 2-3 kali..tak perlu cari parking...tak perlu ambil cuti...semuanya dengan saya, dalam sekali proses sahaja.




Tunggu..........


Apa kelebihan Buat ASB Loan dengan Saya sedangkan pergi sendiri Ke Cawangan Bank pun boleh?

3 Sebab:

1) Teknik Betul untuk maksimumkan dividen. Bukan pakai hentam buat loan macam ramai di luar sana.

2) Khidmat Sokongan Sampai Loan anda dijual. Jika ada masalah bayaran pun saya boleh bagi sokongan teknikal dan prosedur. I'm your man! Customer boleh sentiasa Whatsapp saya untuk support sampai jual asb loan (Hanya Customer saya ye. Kalau bukan customer saya Jangan ngada ngada tanya itu ini dan mintak support..saya tidak tahu kes dan loan anda. Sila cari pegawai yang anda berurusan- ini pengalaman saya, harap faham).

3) Tips, Info dan Promosi Percuma. Diskaun BLR dan lain-lain. 

* Semua ini khas untuk mereka yang melabur dengan saya. Katakan anda melabur selama 10 Tahun...cukup 10 Tahun, anda mungkin nk tau tentang tarikh paling sesuai untuk jual (Timing Penting kena semak BLR..kadang-kadang ada yang rugi bila jual semula ASB Loan mereka!!!) . Anda tau pegawai bank yang anda buat loan, tak mungkin bagi servis macam ni kan?





Dokumen diperlukan:
1- Salinan IC depan/belakang- 2pcs
2- Salinan Buku ASB maklumat pelabur mukasurat 1 dan 2 sahaja (mukasurat yang ada info diri) - 1pc atau no akaun asb baru yang 12 digit tu.
3- No akaun C1MB (tak ada tak apa. Hanya jika anda cadang buat autodebit). Anda boleh bayar guna online transfer atau melalui mesin CDM (Cash Deposit Machine).
4- Bagi yang bekerja KERAJAAN; Salinan slip gaji 3 Bulan.
    Bagi yang bekerja SWASTA; Salinan slip gaji 3 Bulan DAN Penyata KWSP Terkini
    Bagi yang kerja sendiri; Statement Bank 6 bulan (mohon di kaunter bank). Boleh juga print Online. DAN Salinan SSM jika ada. Kalau ade rumah/kedai sewa pastikan duit sewa sekurangnya 3 bulan masuk dalam akaun bank anda dan buat salinan surat perjanjian sewa tersebut.



 

Thumb print Ink Pad = Dakwat untuk cap jari
 

Cap jari kiri = penuh ye tekan..sekali je. Tekan relaks, jangan kuat kuat sangat.




Jika Anda SERIUS nak mulakan Pelaburan ASB Loan anda,
Semak Kelayakan Jumlah loan sebelum rancang strategi.
ISI BORANG SEGERA 






<DIRECT WHATSAPP LINK FAIRUZRAMLI>

 
Untuk lebih Tips Terkini, Sila LIKE Page FB Saya https://www.facebook.com/asbloanterbaik


* Semua maklumat dan kiraan adalah ilustrasi semata-mata dari saya dan tidak mewakili mana-mana bank. Anda dinasihatkan menggunakan maklumat di atas sebagai panduan am sahaja. Maklumat seperti kadar interest, dividen, surrender value, compounding, dan lain-lain, adalah anggaran sahaja. Sila hubungi bank pilihan anda untuk maklumat tepat. Anda dilarang menyalin atau menyebarkan maklumat dari tulisan saya dalam apa-apa juga bentuk.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Asb Loan. Teknik Strategi Terbaik Asb Loan Designed by azhafizah.com