Promosi Interest Rendah 4.8% (Monthly Rendah)..15Ogos hingga 31Ogos sahaja.. Jom Melabur SEKARANG!!!

Teknik Kumpul Duit Kahwin Dalam Masa 3 Tahun Guna ASB Loan

Teknik Kumpul Duit Kahwin Dalam Masa 3 Tahun Guna ASB Loan

duit kahwin asb loan terbaik
Teknik kumpul duit kawin guna asb loan terbaik


Ramai orang-orang bujang tercari-cari macam mana nak kumpul duit dengan cepat. Kalau masuk meminang, tarikh nikah mesti la lebih kurang setahun lepas tu.

Takkan nak mintak tempoh tunang 3 tahun kan? Orang kata darah manis....banyak cabarannya!

Jadi, kalau dah start berkenal-kenalan, mulalah langkah teknik kumpul wang secara bijak asb loan ni. Takkan nak simpan sikit-sikit pastu masukkan dalam akaun bank yang jarang guna atau kad ATM dah kena potong?

Jom kita buat kira-kira teknik kumpul duit kawin guna ASB Loan:


Kaedah Normal RM600 sebulan:


RM600 sebulan simpan dalam Akaun Saving.

RM600 X 36 bulan = RM21,600.00 jerr


Kaedah Teknik Kumpul Duit Kahwin ASB Loan RM33K:


RM604 sebulan bayar ASB Loan RM110K

Genap 3 Tahun, sila jual ASB Loan anda.
Jumlah Dividen = RM28,568.00
Cash Value = RM4,951.00
Total Untung = RM33,519.00
* Sila pakat dengan pasangan untuk apply teknik ini juga. Dapat la double amount!




Kaedah Normal RM1098 sebulan:


RM1098 sebulan simpan dalam Akaun Saving.

RM1098 X 36 bulan = RM39,528.00 jerr

Kaedah Teknik Kumpul Duit Kahwin ASB Loan RM60K:


RM1098 sebulan bayar ASB Loan RM200K (Pakat dengan pasangan bayar separuh-separuh. Guna satu nama)

Genap 3 Tahun, sila jual ASB Loan anda.
Jumlah dividen = RM51,900.00
Cash Value = RM9,000.00
Total Untung = RM60,900.00




 Terbaikkkkkkk....................

* atas kiraan rate dividen 8%

MENARIK TAK?

Whatsapp Saya 013-4555888 SEGERA....

Bertindak awal...masa itu duit....duit itu nak guna buat kahwin :)

* Jika anda tak clear PTPTN TAK BOLEH MOHON (ada buat penjadualan semula PTPTN). Pengalaman saya, ramai yang kene reject walaupun gaji layak. Penjadualan semula PTPTN merendahkan score kelayakan pinjaman anda. Jika tidak pernah bayar, jarang jarang bayar, bayaran tertunggak tak ada masalah memohon. Yang buat penjadualan semula je bermasalah.


Untuk lebih Tips Terkini, Sila LIKE Page FB Saya https://www.facebook.com/asbloanterbaik


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Asb & Asb Loan. Teknik Strategi Terbaik asb loan CIMB Islamic Designed by azhafizah.com