Promosi Asb Loan 2019(Monthly Rendah)CEPAT GRAB..Jom APPLY SEKARANG!!!

Kelebihan Pelaburan ASB Loan atau L-ASB

Kelebihan Pelaburan ASB Loan atau Lasb

Compounding Dividend Asb Loan
Compounding Dividend Asb Loan


Memang banyak kelebihan yang jelas walaupun perkataan "LOAN" sangat ditakuti ramai orang dan ramai juga skeptikal dan trauma mendengarnya hihi.


Jika anda bertenang dan mula mengeluarkan kalkulator, anda pasti faham maksud teori: Lebih besar modal, lebih besar dividen!


Oleh yang demikian, atas konsep di atas, ASB Loan jauh mengatasi Simpanan ASB secara biasa. Buktinya saya sertakan dalam jadual di bawah dalam bentuk yang mudah difahami:


Simpanan Biasa/Bank
RM 600/month
Pinjaman ASB
RM100K
RM 600month
Simpanan Biasa/Bank
RM 1200/month
Pinjaman ASB
RM200K
RM 1200month
KOS
RM 600 × 12 =
RM 7,200
SAMA
RM7,200 juga
RM 1200 × 12 = RM 14,400
SAMA
RM14,400 juga
UNTUNG DIVIDEN
RM 7,200× 8% = RM576.00
RM 100,000 × 8% = RM 8,000
RM 14,400× 8% = RM1,152
RM 200,000 × 8% = RM 16,000

RM576 VS RM8,000
RM1152 VS RM16000


Anda akan dapati bahawa menggunakan teknik ASB Loan, hasil dividen adalah 6-7 kali ganda daripada teknik simpanan biasa dan simpanan normal. ASB loan berjaya menunjukkan pada bayaran bulanan yang sama, di akhir tahun dividenlah faktor penentu yang menyebabkan teknik simpanan ASB tradisional kalah teruk.

Jadi adakah anda ragu-ragu dengan ASB Loan? Ya, jika anda takut tak boleh bayar bulanan. Saya faham sebab ianya bersifat hutang. Tapi jika nilai keuntungan adalah 6-7 kali ganda, adakah ianya berbaloi untuk mulakan DISPLIN MENYIMPAN selama 12 bulan? Pasti BERBALOI.......

Hanya 12 bulan diperlukan untuk mendapat secara kasar 8% dividen. Ingat, mulakan pelaburan seawal bulan Januari ya untuk 8% penuh. ASB Loan tidak boleh dapat 8% penuh jika anda mula selewat bulan November! Bulan Disember biasanya urusniaga akan dibekukan oleh PNB dan pada Bulan Januari tahun hadapannya, Dividen akan mula dibayar dan anda boleh mula mendapat untung daripada titik peluh dan displin anda menyimpan atau membayar asb loan bulanan kepada bank sebelum ini.

Macam mana? Masih berkira-kira nak buat ASB Loan atau tidak? Khas untuk bumiputera sahaja. Lebih lama anda berfikir, lebih lambat duit bergerak.

Banyak tips dan strategi boleh digunakan dalam membuat pelaburan ASB Loan ini. Jika anda berminat, boleh hubungi saya :)Jika Anda SERIUS nak mulakan Pelaburan ASB Loan anda,
Semak Kelayakan Jumlah loan sebelum rancang strategi.
ISI BORANG SEGERA 

<DIRECT WHATSAPP LINK FAIRUZRAMLI>

 
Untuk lebih Tips Terkini, Sila LIKE Page FB Saya https://www.facebook.com/asbloanterbaik


* Semua maklumat dan kiraan adalah ilustrasi semata-mata dari saya dan tidak mewakili mana-mana bank. Anda dinasihatkan menggunakan maklumat di atas sebagai panduan am sahaja. Maklumat seperti kadar interest, dividen, surrender value, compounding, dan lain-lain, adalah anggaran sahaja. Sila hubungi bank pilihan anda untuk maklumat tepat. Anda dilarang menyalin atau menyebarkan maklumat dari tulisan saya dalam apa-apa juga bentuk.Copyright © Asb Loan. Teknik Strategi Terbaik Asb Loan Designed by azhafizah.com